Galerie

Op deze pagina laten we een greep van onze projecten zien wat we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. 

Deze prachtige tuin hebben we ontworpen en compleet aangelegd. Als bestrating hebben we keramische tegels in combinatie met gebakken waaltjes gebruikt. Mooie blokken van taxus en niet van echt te onderscheiden kunstgras. Prachtig uitzicht naar het bos dat we hebben behouden. Verhoogde borders en hele mooie planten die we geselecteerd hebben maken de tuin echt af.

Ook deze prachtige tuin hebben we ontworpen en helemaal aangelegd. Deze mooie strakke tuin is mooi ingedeeld. Een duurzame douglas overkapping hebben we hier geplaatst zodat er nog langer kan worden genoten van de tuin. Donkere gebakken waaltjes met een strakke betontegel hebben we gebruikt voor de bestrating. Niet van echt te onderscheiden kunstgras is ideaal voor de kinderen. Het speelhuisje mocht natuurlijk niet ontbreken. Als verlichting hebben we in de tuin led verlichting van Sus light geïnstalleerd. Ook hebben we hier gezorgd dat de uitkijk naar het bos is gebleven. Door ons geselecteerde planten en bomen zorgen dat er elk seizoen iets te beleven is in de tuin.

 

Een door ons ontworpen en aangelegde prachtige tuin. Mooie strakke lijn die de tuin nog groter laten worden. Keramische tegels met gebakken waaltjes als paden. De terrassen zijn ieder een andere kleur om nog meer diepte te verkrijgen. Als afwatering hebben we hier gebruik gemaakt van infiltratie systeem. Het water blijft dus in de tuin. Mooie Sus-light led verlichting zorgt ervoor dat in de avond ook genieten is van de tuin. 

Het terras bestaat uit keramische tegels. De tuinpaden hebben we aangelegd met gebakken waaltjes.  Een mooie buitenverblijf van duurzaam Douglas hout. Hierin hebben we praktische aansluitingen gemaakt met water, elektra en internet. Bijpassende pergola's maken het een mooi geheel. De beplanting hebben we uitgekozen zodat er het hele seizoen iets moois bloeit. Ook hebben we tuinverlichting van Sus-light aangelegd, wat veel sfeer brengt in de tuin.  


In deze prachtige tuin hebben we als bestrating gekozen voor keramische tegels. Duurzaam en onderhoud vriendelijk. Deze tegel hebben we gelegd in een speciale mortel. De borders hebben we verhoogd met mooie blokken, die passen bij de bestrating. Ook hebben we de vijver gemaakt van deze blokken. hierdoor ontstaat een mooi geheel. De vijver hebben we van 3D folie voorzien. De natuurlijke helofyten filter zorgt voor een natuurlijke zuivering. Een mooie waterval maakt het geheel compleet. De planten zorgen ervoor dat er leven en kleur in de tuin komt. Ook hebben we hier tuinverlichting aangelegd. En een mooi kunstgras wat bijna niet van echt te onderscheiden is, maakt de tuin af.


Bij deze kinderopvang hebben we een super mooie belevenistuin gemaakt. De paden de speelheuvel en de toestellen zorgen ervoor dat de kinderen van alles kunnen uitproberen en spelen. Ook hebben we de planten afgestemd.  Bloeiende, geurende planten, en zelfs eetbare bessen staan er. Ook met verschillende kleuren en bladstructuren. Hier leren de kinderen spelende wijs wat de natuur te bieden heeft. 


Deze tuin in Duitsland hebben we het gazon vervangen. Slecht door latende grond zorgde voor  een slecht gazon. Door goede grond werkzaamheden hebben we dit opgelost en een mooi gazon aangelegd.

Om met warme dagen te kunnen sproeien hebben we gezorgd dat een sproei systeem met eigen bron, de planten genoeg water krijgen.

Een maairobot houd het gras optimaal.


Een grote tuin die elk jaar mooier wordt. We hebben hier gezorgd dat deze leemhoudende grond door goede grondwerk droog blijft.

Mooie gebakken bestrating met zeer mooie planten combinaties zorgen ervoor dat elk seizoen een belevenis is.  


Deze tuin hebben we compleet vernieuwd. We hebben de bestrating naar wens rustig gehouden. Mooie verhoogde bordes met passende planten. Echt een tuin om van te genieten.